آیا می‌دانید تفاوت PVM Desktop با RDS چیست؟

PVM Desktop‌ یا «سامانه میزکارمجازی رایانش ابری آوید » راهکار اختصاصی شرکت رایانش ابری آوید در جهت پیاده‌سازی تکنولوژی دسکتاپ مجازی (میزکارمجازی) در سازمان‌ها می‌باشد.

مجازی‌سازی دسکتاپ یا Virtual Desktop Infrastructure (VDI ) یکی از انواع روش‌های مجازی‌سازی است که دسکتاپ (میزکار) کاربر در قالب یک ماشین مجازی (VM)، مستقر در مرکز داده سازمان، در اختیار او قرار می‌گیرد. در مقایسه با کارکرد VDI پروتکل‌های دیگری نیز وجود دارند که از نظر عملکردی شباهت‌هایی بین آن‌ها وجود دارد، ولی از منظر کاربردی تفاوت‌های زیادی دارند.

VNC چیست؟

VNC سامانه‌ای جهت به اشتراک‌گذاری دسکتاپ سیستم‌عامل‌ها، ارتباط از راه دور با محیط گرافیکی سیستم و انجام فعالیت‌های کنترلی است. VNC به شما این امکان را می‌دهد که از هر سیستم‌عاملی به عنوان کلاینت، به محیط گرافیکی سیستم‌عامل دیگری به عنوان سرور متصل شده و تنظیمات لازم را انجام دهید.

در PVM پروتکل VNC به عنوان یکی از پروتکل‌هایی است که جهت ارتباط با کنسول ماشین‌های مجازی استفاده می‌شود.

کارکرد VNC با حوزه VDI (اختصاص یک ماشین مجازی به هر کاربر) متفاوت است.

RDP چیست؟

RDP یا Remote Desktop Protocol در واقع پروتکلی است که برای متصل شدن یک کامپیوتر به یک کامپیوتر دیگر از راه دور استفاده می‌شود و این امکان را می‌دهد تا دسکتاپ آن کامپیوتر را از راه دور مشاهده نمود. به عبارتی در این شیوه یک ارتباط کنسولی اما از راه دور برقرار می‌شود . پروتکل RDP به طور پیش­فرض از پروتکل TCP به شماره پورت 3389 برای اتصال استفاده می‌کند. پروتکل RDP پروتکل اختصاصی شرکت مایکروسافت است.

 

Remote Desktop Service – RDS

در سال 2008،  Windows Terminal Services به Remote Desktop Service تغییر نام داد. این سرویس، امکان استفاده اشتراکی چندین کاربر از یک سیستم را با استفاده از پروتکل RDP فراهم می‌کند.

مقایسه PVM Desktop) PVD) و RDS

  1. در pvd هر کاربری سیستم‌عامل خاص خودش را دارد در حالی که در rds همه از یک سیستم‌عامل استفاده می‌‌کنند.
  2. در rds سیستم‌عامل مورد استفاده کاربران، ویندوز سرور است نه یک سیستم عامل دسکتاپ! در حالی که در pvd با توجه به نیاز کاربر می‌توان از هر سیستم‌عاملی از جمله یک دسکتاپ مانند ویندوز ۱۰ یا ابونتو استفاده کرد.
  3. برخی از نرم‌افزارها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که امکان استفاده آن‌ها در یک محیط اشتراکی چند کاربره مانند rds وجود ندارد.
  4. با وجود امکان اعمال محدودیت‌هایی برای استفاده از منابع در rds، امکان اعمال محدودیت‌های اختصاصی استفاده از منابع وجود ندارد در حالی که در pvd منابع را به خوبی می‌توان مدیریت کرد.
  5. در rds با توجه به فضای اشتراکی منابع، امنیت پایین‌تری نسبت به pvd وجود دارد.
  6. در rds منابع سخت‌افزاری کمتری نسبت به pvd مصرف می‌شود.

 

چرا پیشنهاد می‌دهیم آوید را انتخاب کنید؟

استفاده از PVM Desktop به معنای بهره‌گیری از لایسنس معتبر به همراه ارتباط مستقیم با تیم تولید و پشتیبانی محصول است. همچنین تیم آوید با یک دهه تجربه تخصصی در حوزه مجازی‌سازی، به عنوان همراه و بازویی توانا در کنار کارفرمای خود قرار خواهد گرفت.

مطالب مرتبط:

سامانه میز کار مجازی PVMDesktop

 همین الان  PVM را امتحان کنید

از مشاوره رایگان ما بهرهمند شوید

با ما تماس بگیرید